SEDINTA FOTO CRACIUN

Este momentul în care apreciem viața, dragostea și familia. Un moment magic, când toată lumea se adună în jurul pomului de Crăciun și își împărtășește dragostea. În aceste momente dificile, am învățat că sănătatea, dragostea și familia sunt tot ce avem nevoie pentru a fi fericiți. Deci, asigurați-vă că aveți cele mai frumoase amintiri alături de cei care contează cu adevărat pentru voi.

Deoarece sezonul sărbătorilor tinde să fie întotdeauna puțin aglomerat, vă recomandăm să vă rezervați în avans ședința foto de Crăciun pentru familie, pentru a vă asigura o dată de filmare și pentru a nu rata nicio ocazie!
Vă așteptăm in perioada 22 Octombrie 2022 – 31 Ianuarie 2023 la cea mai spectaculoasă sedință foto de Craciun într-un cadru special creat și decorat  minuțios până la cel mai mic detaliu, unde familia voastră va resimți atmosfera magică de Crăciun chiar de la intrarea în studio. Timpul va rămâne în loc și noi vom manevra camera foto așa cum ne pricepem mai bine, pentru a pleca de la noi cu amintiri de neiutat pe care le veți depăna peste ani și ani cu cei dragi vouă.

BABY CHRISTMAS SESSION

80€

sedinta foto in studio

durata 1 ora

fotografierea intr-o singura tinuta

fotografierea pe 2 fundaluri

realizarea 20 fotografii

predarea format digital in max 3 zile

FAMILY CHRISTMAS SESSION

180€

sedinta foto in studio

durata: 2 ore

maxim 2 persoane adulte

maxim 3 copii

maxim un animal de companie

fotografiere in 2 tinute

fotografierea pe 2 fundaluri

realizarea a 40 fotografii

predarea format digital in max 5 zile

 • Va rog sa respectati ora de incepere a sesiunii si sa evitati intarzierile. In caz de intarziere la ora programata, sedinta foto se va desfasura in intervalul de timp ramas din programare.

 • Sa va pregatiti doua tinute adecvate tematicii sedintei foto de Craciun si chiar pijamale/halate, iar ca si tonuri de culoare va recomand alb, gri, rosu, verde si sa evitati negrul.

 • Copiii si bebelusii care vor participa la sedinta foto de Craciun este indicat sa fie odihniti si hraniti inaintea orei de incepere a sedintei foto;

 • In cazul copiiilor cu varste cuprinse intre un an si 2 ani si 6 luni (+/- 6 luni), nu garantam reusita sedintei din cauza necooperarii lor cu fotograful. In acest caz, contravaloarea sedintei nu se returneaza.

 • Sedinta foto este organizata in timpul alocat pentru o familie cu un copil sau doi. In cazul in care sunt mai mult de trei copii sau doua/trei familii in acelasi timp, va recomand doua/trei sedinte legate.

 • Animalele de companie sunt binevenite doar daca sunt de talie mica (catei si pisici).

 • Numarul de fotografii poate varia in plus sau in minus si este influentat de cooperarea copilului/copiiilor cu fotograful;

 • Programarile ferme se fac doar cu plata in maxim 48 de ore unui avans, nereturnabil in caz de anulare sau neprezentare la sedinta foto;

 • Reprogramarile se fac cu cel putin 72 de ore inaintea orei programate. In caz contrar va fi necesar alt avans;

 • Voucherele sunt valabile la data si ora programata. In caz de anulare sau neprezentare la sedinta foto, contravaloarea voucherului nu poate fi returnata.

 • Contravaloarea sedintei foto se face la sfarsitul sedintei foto. Metode de plata: cash sau card.

Vrei sa faci cadou o sedinta foto de Craciun?

Fotografia profesională este întotdeauna un cadou minunat, deoarece o imagine frumoasă ne amintește de vremurile frumoase și de oamenii pe care îi iubim. Contacteaza-ne telefonic, sau prin formularul de contact si te vom ajuta sa realizezi un cadou frumos si personalizat pentru persoanele dragi.

 

Poti alege oricare dintre cele 2 pachete pentru a face cadoul perfect de Craciun. Cum achizitionezi un voucher foto cadou?

 1. Contacteaza-ne telefonic sau prin formularul de contact

 2. Ne vei comunica detaliile necesare si noi realizam voucherul

 3. Ti-l trimitem numai decat prin intermediul e-mailului

 4. Realizezi plata voucherului si noi il activam

 5. Beneficiarii au la timp dispozitie pana pe 31 ianuarie 2023 sa realizeze sedinta