PACHETE

"Dragostea constă în dorința de a da ceea ce este al tău altuia și de a simți fericirea acestuia ca și cum ar fi a ta."

Printre decoruri de vis, rochii prețioase și costume elegante, dragostea va rămâne mereu ingredientul principal.

Dacă ai putea să păstrezi veșnic vii emoțiile din cea mai importantă zi a vieții tale ai retrăi momentul ori de câte ori ți s-ar face dor.

Prin serviciile noastre foto/video poți reveni la amintirile cele mai dragi atunci când te simți nostalgic sau când vrei să împărtășești cu ceilalți ziua în care ai decis să împărți fericirea la doi.

Alege pachetul de pe site care se potrivește cu dorințele tale și scrie-ți povestea de iubire în imagini!

_OLI5739.jpg

Dintre mii de ritualuri din toată lumea, botezul creștinesc este special pentru că este una dintre cele șapte Sfinte Taine ale Bisericii.
Acest eveniment unic în viața copilului semnifică unirea lui cu Hristos și intrarea în creștinătate. Emoțiile din această zi sunt copleșitoare, iar tradițiile și obiceiurile specifice botezului merită să se păstreze peste timp. 
Noi ne ocupăm de imortalizarea celor mai frumoase amintiri ale micuțului tău care va putea să revadă oricând ziua în care a devenit creștin.
Alege pachetul de pe site care se potrivește cu dorințele tale și hai să creăm împreună amintiri de neuitat!

Cununia civilă este, pentru mulți dintre noi, un eveniment unic în viață, așadar trebuie sa fie perfect! Alegerea unui pachet foto/video pentru cununia civila poate fi, totuși, o decizie destul de dificilă. De aceea, echipa Mount Production vine în ajutorul vostru prin pachete special gândite – fie că vorbim despre o cununie civilă restrânsă, sau cu un numar mai mare de invitați.
Mai jos regăsești pachetele foto și filmare pentru cununiile civile. Ne-am gândit și la cei care doresc să petrecem împreună, astfel încât veți găsi și pachete pentru întregul eveniment.

ELI06212_edited.jpg

Petrecerea de majorat este unică, este momentul în care te simți special și vrei să strălucești, iar prietenii și colegii să vorbească tot anul despre cât de tare a fost la petrecere. 
Chiar dacă ai doar 18 ani, ești nebun, iubești și nu ai bani exact ca în piesă, nu este cazul să îți faci griji pentru costuri pentru că avem oferte pentru toate buzunarele.
Îți oferim pachete foto/video special concepute pentru dorințele tale ca tu să te preocupi doar de distracție și voie bună.

Fotografiile business fac parte din categoria fotografiilor de portret. Pozele profesionale business sunt folosite, de obicei, pentru prezentări pe website-urile companiilor, cărți de vizită, comunicate de presă și la profiluri LinkedIn. O ședință foto business grozavă ar trebui să îți arăte profesionalismul, amabilitatea față de oamenii din cercul tău și competența în domeniul de activitate.
Nu ai niciodată o a doua șansă de a face o primă impresie excelentă. Deci, indiferent dacă lansezi o afacere, cauți un loc de muncă sau îți prezinți angajații online, fotografiile profesionale te pot ajuta să ai impactul dorit. Ședința foto business se referă la realizarea unei ședințe foto în studio al cărei scop este de a realiza un set de imagini profesionale. Cel mai des, aceste fotografii sunt folosite în prezentările echipelor de pe site-ul companiei, de către antreprenorii care doresc să se afirme prin personal branding, de către cei care doresc să aibă o imagine mai bună atunci când își caută un nou loc de muncă. De asemenea, ședintele foto business pot fi o carte de vizită și în portofoliul stewardeselor sau stewardsilor.

Pubblico e docente
Lezione di musica

Aceasta este un eveniment plin de emoții în viaţa copiilor, dar şi a profesorilor, este
un prilej de răsplătire a rezultatelor de peste an, de veselie și voie bună.
Serbarea este cea mai îndrăgită de către copii, de aceea este esențial ca fiecare moment să fie imortalizat prin fotografii si videoclipuri simpatice.
Alege ofertele Mount Production și bucură-te alături de copilul tău!

Realizarea de filme documentare, reportaje și alte producții asemănătoare este un procedeu complex, ce implică diverse locații, mai multe zile de filmare dar și aparatură diversificata cum ar fi: camera video profesionala, DSLR, monopied, trepied, slider, macara, steadycam, drona, microfon unidirectional, lavaliere, lumini etc. De asemenea de multe ori este nevoie de echipa editoriala (documentarist, prezentator, reporter) pe lângă echipa tehnică formată din cameraman, sunetist, director de imagine si editor de imagine.
Mount Production vă pune la dispoziție servicii și ecchipamente profesionale pentru o calitate superioară a imaginii și sunetului. 

Intervista con imprenditrici
Album di matrimonio

Recompune-ți povestea nunții într-un mod ingenios folosind albumele foto concepute special pentru acest tip de evenimente.
Un album foto este o galerie între două coperți. O serie de fotografii favorite este suficientă pentru a contura ziua nunții.
Mențineți vii amintirile deosebite prin plasarea fotografiilor preferate în albume foto pentru nuntă personalizabile.
Albumele noastre sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, rezistente în timp la multiple utilizări.
O copertă frumoasă face din albumul nostru un produs de neprețuit, aceasta poate fi cartonată, buretată, din imitație de piele sau îmbrăcată în materiale textile.
Scrie-ți povestea în fotografii cu Mount Production!