Optionale

Pe lângă pachetele de bază, puteți alege oricare dintre serviciile opționale oferite alături de pachetele foto pentru nuntă.

Filmare cu Drona 

150€-400€ 

Pentru imortalizarea momentelor importante din viata dvs. puteti opta pentru filmari aeriene cu drona la Nunta sau Botez.
Serviciile noastre cuprind atat filmare 4K cat si filmare Full HD.
Dronele noastre sunt capabile de a va inregistra evenimentul in conditii optime de filmare fara ploaie, vant puternic sau alte lucruri ce pun in pericol zona de zbor (cabluri). Asta inseamna ca ne rezervam dreptul de a filma sau nu in cazul daca consideram ca este periculos sa pornim aparatul de zbor

Trash and Dress

150€


Sesiune foto dupa nunta, cu o durata maxima de 4 ore, realizata într-o locatie stabilita de comun acord, pe raza Judetului Bacau sau Neamt & Roma (Italia). Pentru alte destinatii se pot aplica taxe suplimentare.

Save The Date 200€

Sesiune foto de logodna, cu o durata de 2 ore, realizata într-o locație stabilita de comun acord, pe raza Judetului Bacau/Neamt. Pentru alte destinatii se pot aplica taxe suplimentare.

Al doilea videograf 200€

Al doilea videograf, pentru ziua nuntii, prezent de la pregatiri pâna la dansul mirilor, inclusiv.
Acesta ajuta la o acoperire mai ampla a evenimentului si a dinamicii acestuia, din punct de vedere fotografic.

Al doilea fotograf 200€

Al doilea fotograf, pentru ziua nunții, prezent de la pregatiri pâna la dansul mirilor, inclusiv.
Acesta ajuta la o acoperire mai ampla a evenimentului si a dinamicii acestuia, din punct de vedere fotografic.

Asistent 100€

Asistentul, fara rol de fotograf, asigura partea logistica si faciliteaza accesul la creativitate al fotografului. Acesta este prezent în ziua nuntii, de la pregatiri pâna la dansul mirilor, inclusiv.

Sesiune Foto în Studio 150€

Sesiune foto ulterioara evenimentului principal, realizata in studio, cu durata de o ora. Se pot folosi pana la 3 tinute.

Galerie Foto Online Gratuit

Fotografiile vor fi livrate prin intermediul unei galerie online, securizata cu parola, a carei valabilitate va fi de 30 de zile.

Galerie Extinsa 10€/luna
Extinderea valabilitatii galeriei online este posibila in pachete de 3 luni.