Despre noi,
MOUNT PRODUCTION

Mount Production este o companie media, înființată în 2021, din experiența fondatorilor săi, Bibire Olivian și Eliza Grigoraș. Naăcuți în Piatra Neamț (Romania) și crescuți la Roma (Italia).

​​

Ce oferim și unde sunt disponibile serviciile noastre

 

Mount Production se propune pe piața națională și internațională oferind cele mai bune echipamente tehnice audio, video, foto și garantează clienților doar cele mai înalte standarde de calitate prin : servicii de filmări în aer liber și studio, echipaj ENG, știri, reclame instituționale, spoturi publicitare, videoclipuri muzicale, poze și video evenimente, editare și post-producție digitală și imprimare foto în diferite formate.

Obiectivul nostru este de a garanta produse inovatoare și de înalt profesionalism celor care ne aleg. Știm că imaginea contează în afaceri, de aceea găsim o soluție în functie de bugetele mici, medii sau mari pe care le avem la dispoziție din partea clientului.

senza titolo-2.jpg

Servicii foto video

  • Productie videografica (video): va stam la dispozitie pentru realizarea filmelor de prezentare pentru companii si istitutii, filme documentare, reportaje, interviuri, videoclipuri muzicale, spoturi publicitare, evenimente sportive, sau inregistrarea si trasmiterea live a evenimentelor. Avem posibilitatea de a face si filmari aeriene cu drone si se pot realiza si filmari spectaculoase cu camerele GoPro. Echipa noastra asigura de asemenea servicii si de post-productie. Realizam montajul video, procesare de efecte, de imagine si sunet, toate acestea in functie de bugetul alocat proiectului.

  • Productie fotografica (foto): oferim servicii foto complete atat pentru persoane fizice cat si pentru firme si institutii. Fotografiile le realizam in studio, in locatii bine stabilite sau la resedinta clientului, dupa bunul plac. Pentru realizarea unei sedinte foto de success noi folosim aparate profesionale, lumini si blituri portabile, fundaluri chroma key, etc. Oferim albume standard dar si premium. Ele sunt diferentiate prin dimensiune, structura si tipurile copertilor. Va oferim albume de nunti sau botezuri realizate la o calitate extraordinara de print. Imprimarea  acestor albume se face pe hartie fotografica mata sau lucioasa.

Si pentru a rezuma despre ce ne ocupam:
 

➤ Editare Audio/ Video/ Photo

➤ Trasmisiuni live

➤ Filmari profesionale

➤ Filmari Drona

➤ Fotograf

➤ Imprimare foto

➤ Deejay

➤ Invitati nunta si botez 

DSC05315.jpg